Su'esu'e le ie fiberglass pito i luga o Tianjin Chengyang

Tianjin Chengyang Industrial Co., Ltd. o se ta'ita'i gaosi oloaie fiberglass silikoni sili ona leleio loʻo i Tianjin, o se taulaga tamaoaiga i le itu i matu o Saina. O loʻo aofia ai e le kamupani se vaega o le 32,000 sikuea mita, e sili atu i le 200 tagata faigaluega, ma o loʻo i ai le tau faʻaletausaga o le sili atu i le 15 miliona yuan. Ua avea ma atinaʻe taʻutaʻua i le alamanuia.

O se tasi o oloa fu'a a Tianjin Chengyang o le ie tioata fiberglass silicone. O lenei oloa e faia i le maualuga o le vevela-tete'e ie fiberglass substrate tu'ufa'atasi ma le pa'u silikoni ma faia ma le faaeteete post-processing. O lenei mea e mafai ai e mea fa'apipi'i ona fa'aalia le fa'atinoga sili atu ma le fa'aogaina, ma avea ai i latou ma vaifofo ta'uta'ua i vaega eseese.

信图片_20240729154902

Tianjin Chengyang's ie tioata fa'apipi'i silikonio lo'o i ai fanua fa'aoga lautele ma mamao. Mai le siosiomaga faigata o le aerospace, o vailaʻau ma suauʻu alamanuia, i le malosi manaʻoga o le tele o le gaosiga o masini eletise ma masini mamafa, o nei ie ua faʻamaonia lo latou gafatia. O le tulaga ese o le fa'afefe o le vevela ma le umi o ie fiberglass ua fa'apipi'iina silikoni ua avea ai i latou ma mea taua i metallurgy, insulation eletise ma le fausiaina.

O le alamanuia aerospace o loʻo iai manaʻoga faʻapitoa mo mea e mafai ona tatalia tulaga ogaoga, ma ua maua e Tianjin Chengyang se paaga faʻalagolago i lonaie fiberglass fa'apipi'i silikoni. O nei ie e iai se sao taua i le atinaʻeina o vaega ma mea e puipuia ai mo misiona avanoa, lea e le mafai ona le amanaiaina le faʻamaoni ma le faʻatinoga.

I totonu o vaega tau alamanuia mamafa e pei o le gaosiga o vailaau, suauu suauu ma le gaosiga o le eletise, lea e masani ona faʻaalia i le maualuga o le vevela, vailaʻau faʻamaʻi ma faʻalavelave faʻainisinia, ua avea le ie fiberglass faʻapipiʻi silicone a Tianjin Chengyang ma filifiliga muamua. O lo latou gafatia e tatalia tulaga faigata a'o fa'amausaliina le fa'atulagaina o le fa'amaoni e avea ai i latou ma aseta taua i le fa'amautinoaina o le lelei ma le saogalemu.

E le gata i lea, o le faʻaogaina o nei ie e oʻo atu i le faʻaogaina o le eletise, lea o loʻo i ai le maualuga o le malosi o le dielectric ma le faʻafefe o le vevela latou te faʻaogaina lelei mo faʻaoga i masini eletise ma faʻasalalauga. O lo'o fa'amanuiaina fo'i le fale faufale mai le fa'aogaina o nei ie, o latou mea e fa'asa'o ai le afi ma le tumau e avea ai o se vaega taua i le fa'amautinoaina o le saogalemu ma le umi o fausaga.

O le tautinoga a Tianjin Chengyang i le lelei ma le faʻafouina ua faia ai ana ie fiberglass ua faʻapipiʻiina silicone le fofo o filifiliga mo pisinisi e manaʻomia ai le faʻatinoina ma le faʻamaoni. O le kamupani e fiafia tele i suʻesuʻega ma atinaʻe, faʻaauau pea ona tuleia tuaoi o mea e mafai ma tatalaina auala fou mo le faʻaogaina o ana mea faʻapitoa.

I se aotelega, Tianjin Chengyang'sie fiberglass ua ufiufi silikoni o se molimau i le tautinoga a le kamupani i le tulaga lelei ma lona gafatia e tuʻuina atu fofo e fetaui ma manaoga eseese ma suiga faifaipea o pisinisi faʻaonapo nei. Aʻo faʻaauau pea le faʻatupulaia o le manaʻoga mo mea faʻapitoa, o Tianjin Chengyang o loʻo tumau pea i le pito i luma, faʻatautaia le faʻafouina ma le faʻatulagaina o faʻailoga fou i le lelei ma le faʻamaoni i ie fiberglass faʻapipiʻiina silicone.


Taimi meli: Iul-29-2024